Incompany | Talentontwikkeling

Talent is nooit uitgegroeid

Lijkt de ontwikkeling even stil te liggen? Zorg ervoor dat je medewerkers hun talenten beter inzetten of ontwikkelen. Dat is vaak makkelijker en efficiënter dan nieuwe mensen aannemen. Talentontwikkeling staat niet voor niets hoog op de prioriteitenlijst van het topmanagement in Nederland. Waar wacht je nog op?

Een leven lang leren

Een opgroeiend kind leert elke dag bij. Doen wij dat ook nog als volwassenen? Hoe vanzelfsprekend is het voor jou en voor medewerkers in jouw organisatie? Iedereen heeft één of meerdere talenten die verder ontwikkeld kunnen worden. Tijd om deze talenten te onderzoeken en verder te ontplooien.

“Medewerkers nemen nu zelf initiatieven hun talenten te verbeteren en efficiënt in te zetten.”

Durf oude patronen te doorbreken

Wat staat de talentontwikkeling in de weg? Vaak zijn het oude patronen. Tijdens de incompany training ervaren deelnemers hoe het anders kan. Ze leren hun talenten te vergroten en beter in te zetten. Het oplossen van een organisatieprobleem staat daarbij centraal. Zo brengen we werken en leren dicht bij elkaar.

Junior + senior = dubbel talent

Talentontwikkeling is geschikt voor een gemengde doelgroep: jonge en ervaren professionals leren met elkaar. Ben je op zoek naar een incompany talentprogramma speciaal voor jonge professionals? Eén van onze specialisaties waar we veel ervaring mee hebben zijn Young Talent trainingen. Of heb je meer belangstelling voor talentontwikkeling voor seniors? Kijk dan eens bij onze maatwerktrajecten voor Senior Talent om hun meesterschap en ervaring op een opbouwende manier in te zetten.

“Iedereen op onze afdeling zet zich op zijn eigen manier in om tot betere resultaten te komen. Juist doordat we elkaars hulp sneller inroepen is de klanttevredenheid omhoog gegaan.”

Deelnemers na een incompany traject Talentontwikkeling:

  • Voeren goede effectieve gesprekken die tot werkbare afspraken leiden
  • Zijn zich bewust van hun motivatie en combineren wat hen motiveert met de doelen van de organisatie of afdeling
  • Verbeteren hun talenten rondom communicatie en persoonlijke effectiviteit
  • Zorgen voor een beter bedrijfsresultaat omdat ze hun talenten ten opzichte van elkaar beter benutten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je weten of een incompany training Talent Ontwikkeling geschikt is voor jouw organisatie? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs via 0343-556369, advies@debaak.nl of het adviesformulier. Of kom naar de gratis informatie- en netwerkbijeenkomst(en) waarin we trends, uitdagingen en ‘learnings’ van incompany trajecten met elkaar delen. Wil je de informatie nog eens nalezen? Download dan hier de digitale brochure.

Bekijk ook de andere thema's van onze incompany trainingen.

Neem contact op voor vrijblijvend Incompany advies:

Scroll up