Hotel de Baak Seaside

Hotel de Baak Seaside in Noordwijk: sfeerimpressie

Hotel de Baak Seaside ligt pal aan één van Nederlands mooiste stranden. Hotel en trainingslocatie tegelijk op nog geen 30 minuten rijden van Amsterdam, Schiphol en Den Haag. Met parkeergelegenheid voor de deur. Bekijk de contactgegevens en de routebeschrijving.

 • teaser_debaak_0080

  Een plek die verrast en verwondert

  De plek waar je leert is niet een praktisch onderdeel van je training. Voor ons is de ambiance niet de verpakking, maar een essentieel deel van je leerbeleving. Daarom train je op bijzondere plekken. Binnen, maar als het kan ook op ons binnen- of buitenterras of op het strand.

 • teaser_817

  Een plek van ontmoeting

  Leren doe je altijd in relatie tot de ander. Daarom leer je zoveel in een groep. Veel deelnemers zijn enthousiast over de gevarieerde samenstelling van hun groep en houden ook na de training nog contact. Bij de Baak kom je ontmoeten, leren en verbinden.

 • header_zomerbaak_B

  Een plek om actief bezig te zijn

  Bij ons is leren: ver voorbij gaan aan de bekende feiten, formules en veranderingsmethodieken. Wij dagen je graag uit om je geest vrij te maken voor nieuwe gedachten en inzichten. Onze locaties zijn perfect om ook actief bezig te zijn.

 • teaser_NW

  Een plek waar gastvrijheid voorop staat

  Excellente faciliteiten, culinaire hoogstandjes en een fraaie ligging versterken elkaar. Onze koks gebruiken bij voorkeur verse, biologische (streek)producten waarbij duurzaamheid en beleving centraal staan. We schenken fairtrade koffie en thee.

 • teaser_824

  Een plek om te overnachten

  Wil je alles uit je training halen? Blijf dan slapen in de comfortabele hotelkamers. Zo kun je alles wat je hebt geleerd in alle rust op je in laten werken en je ervaringen delen met de andere deelnemers. Maak nog lekker een strandwandeling en kom op deze prachtige plek helemaal tot rust.

  Bekijk de contactgegevens en de routebeschrijving.

  Of bekijk de sfeerimpressie van onze andere locatie:
  Landgoed de Horst in Driebergen 

   

Scroll up