Incompany | High Performance met je team

Bereik meer met minder mensen

Steeds harder werken is niet voldoende om succes te hebben. De eisen van de huidige tijd lijken tegenstrijdig. Standaardiseren van processen én bezuinigen staan tegenover voortdurend klantgericht innoveren. Hoe sta je boven een hoge werkdruk en zorg je dat mensen of teams uitzonderlijke kwalitatieve prestaties leveren?

Creëer excellente teams

Tijdens een incompanytraining met dit thema ontwikkelen managers zich tot ‘High Performance Leaders’. Daarbij spreken we vier niveaus aan: fysiek (vitaliteit), mentaal (performance management), emotioneel (empathie) en spiritueel (purpose). Naast persoonlijke skills leren de deelnemers hoe je als team slimmer kunt worden en snel kunt handelen. Ook leren we mensen hoe je prestatiedoelen kunt koppelen aan nieuwe manieren van samenwerken. Zo krijg je een gezonde organisatie die buitengewoon goed presteert.

“Ik werk nu samen vanuit dieper wederzijds begrip met consultants en teamleden, en kan daardoor sneller tot afspraken en resultaten komen.“

Zowel onderstroom als bovenstroom

High Performance leiders worden zich bewust van hun onderstroom (ambitie, cultuur, emotie en overtuigingen) en integreren deze in de bovenstroom (zeggen en doen). Door de combinatie van deze twee hebben ze een voorbeeldfunctie voor medewerkers en inspireren ze hen om te presteren. Deze training is een uitdagende ‘journey’ waarbij je grip krijgt op je leiderschapskompas, jouw rol in een nieuwe strategie en in het richten van de energie op professionele en persoonlijke doelen.

“Met deze nieuwe kennis rollen we de ‘high performance’ uit over de hele organisatie.”

Deelnemers na een incompanytraject High Performance Leadership:

  • Weten empathisch én effectief te communiceren
  • Kennen de krachtenvelden intern en weten zich beter te profileren
  • Bieden hun medewerkers vertrouwen en spreken ze aan op verantwoordelijkheid en performance
  • Hebben de kracht van een team ervaren en kunnen dit inzetten om de performance te verbeteren en anderen te enthousiasmeren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij geïnteresseerd in een incompanytraject en wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs. Je bereikt ons via 0343-556369 of mail naar advies@debaak.nl. Of vul het adviesformulier in. Wil je de informatie nog eens nalezen? Download dan hier de digitale brochure.

Bekijk ook de andere thema's van onze incompanytrainingen.

Neem contact op voor vrijblijvend Incompany advies:

Bekijk onze klantcases

Lees meer over de vragen die wij van klanten kregen en de trajecten die we met hen vormgaven.

Scroll up