Incompany | Informeel Leiderschap

Invloed zonder macht

Projecteigenaren, scrum masters, programmaleiders, adviseurs, procesmanagers, en vele anderen binnen de netwerkorganisatie moeten zaken voor elkaar krijgen zonder dat zij een hiërarchische positie hebben. Vaak in tijdelijke projecten. Als je in deze positie collega’s in beweging wilt krijgen, moet je dat doen met als enige werktuig je persoonlijk gezag, overtuigingskracht en bezieling.

Informeel leiderschap heeft de toekomst

Omdat organisaties tegenwoordig extreem wendbaar moet zijn, zijn er mensen nodig die initiatief durven nemen en de bestaande structuur durven uitdagen. Je kunt als organisatie dan sneller schakelen op de markt en sneller problemen oplossen en verbeteringen doorvoeren. In onze incompanytrajecten Informeel Leiderschap combineren wij de zakelijke en persoonlijke kant: naast doelgerichtheid, professionaliteit, vasthoudendheid en verantwoordelijkheid, komt het ook neer op openheid, flexibiliteit, positiviteit en authenticiteit.

Deelnemers na een incompanytraject Informeel Leiderschap:

  • Krijgen mensen mee op hun unieke manier
  • Denken vanuit de klant in termen van te behalen resultaten
  • Kunnen uitmuntend communiceren
  • Kennen hun positie in complexe krachtenvelden en weten deze te beïnvloeden
  • Werken vanuit persoonlijke motivatie en passie die in lijn is met de missie van de organisatie
  • Nemen onverschrokken initiatief

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je weten of een incompanytraining Talent Ontwikkeling geschikt is voor jouw organisatie? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs via 0343-556369, advies@debaak.nl of het adviesformulier. Of kom naar de gratis informatie- en netwerkbijeenkomst(en) waarin we trends, uitdagingen en ‘learnings’ van incompanytrajecten met elkaar delen. Wil je de informatie nog eens nalezen? Download dan hier de digitale brochure.

Bekijk ook de andere thema's van onze incompanytrainingen.

Neem contact op voor advies over Incompany:

E-mail
incompany.aanvragen@debaak.nl
Scroll up