Incompany | Nieuw Organiseren

Op weg naar een slimme organisatie

Hoe blijf je als organisatie succesvol in een snel veranderende markt? Er zijn tal van organisatiemethodes om als organisatie wendbaar en veerkrachtig te blijven. Scrum, Lean, Holocracy, Semco Style, Agile … Maar welke methode past bij jouw organisatie of afdeling, en hoe pas je dit toe?

Medewerkers met ambitie

Steeds vaker willen medewerkers meer betrokken zijn bij de organisatie. Leiderschap is steeds meer van iedereen en niet alleen voor topfuncties. Medewerkers hebben de ambitie om werkelijk bij te dragen aan het sneller en slimmer organiseren. Het levert een uitdagende context op waarin ‘gewone’ mensen leiderschap tonen en samen buitengewone dingen doen.

“Medewerkers van alle leeftijden zijn meer en meer eigenwijze professionals die vakmanschap, eigenaarschap en betrokkenheid leveren.”

Inspelen op de nieuwe markt

Als organisatie wil je jouw medewerkers binden en tegelijkertijd wil je ook goed inspelen op de veranderingen in de markt. Klanten nog beter bedienen, nieuwe innovatieve producten ontwikkelen, meer duurzaam ondernemen en intelligente partnerships aangaan. Dat vraagt van medewerkers meer initiatief, meer eigen verantwoordelijkheid, meer eigenaarschap, meer zelf nadenken en hun professionele wijsheid omzetten in handelen. Bij deze incompany training kijken we welke nieuwe, slimmere manieren van organiseren bij jouw organisatie passen en maken we samen een maatwerktraject om deze gekozen vorm toe te passen.

“Veranderingen zoals zelfsturing hebben impact op het hele leiderschapssysteem in de organisatie: van top tot midden tot uitvoering.”

Deelnemers na een incompany traject Nieuw Organiseren:

  • Werken beter samen door hun intrinsieke motivatie.
  • Reageren sneller en flexibeler op veranderingen in de markt.
  • Zijn meer betrokken bij de klant, het product en de organisatie. 
  • Ervaren meer synergie op hun afdeling of organisatie.  

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij geïnteresseerd in een incompany traject en wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs. Je bereikt ons via 0343-556369 of mail naar advies@debaak.nl. Of vul het adviesformulier in.

Bekijk ook de andere thema's van onze incompany trainingen.

Neem contact op voor vrijblijvend Incompany advies:

Bekijk onze klantcases

Lees meer over de vragen die wij van klanten kregen en de trajecten die we met hen vormgaven.

Scroll up